Momaji

Bismillahirrahmanirrahim..

Pertama kali kenal, waktu lagi KKN, tiap nebeng mobil kakak kelas, lagu together-nya Momaji alias Monkey Majik selalu mengisi ruang dengar. Kalo lagi ga kedengeran, aku request dong, hehe. Sampe apal.

Trus kemaren donlodin *sedih nih kalo nanti donlod lagu dipenjara 12 tahun, hehe* lagunya Momaji yang lain, like: forever, sunshine, aishiteru, sakura, dll. I love it so badly.. heehe. Jadi selama di RS, kalau lagi jaga, beberapa kali lagu forever mengalun dari bibir, buat temen malem-malem. Soalnya belum sempat pindahin ke hape *sigh*..

And i really love the lyrics...

It’s a beautiful world
Sora ni tabi ni de you
You know it feels right
Yabureta chizu te ni shite
Tomatta sekai ugokasu… kotae

or, in English

It’s a beautiful world
Let’s fly away into the sky
You know it feels right
With a worn out map as our guide
Tryin’ to move a world that’s stopped we’re searching for… the answer

Jepang dan Inggris menjadi satu. Keren. Sugooiii.

si pencuri bintang 

Advertisements

12 thoughts on “Momaji

Komen dong yuukkkzz :D

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s